Што би и кажале на форумџиката над вас? еее да зависи од мене, уште утре а лижавката ни ја тупи клоцата во г*з остај ја сеа, заљубена до уши е и поважна од тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? од кој зависи кафето? кажи ќе го средам а лижавката се заљуби пак до уши, блазеси и , нека ужива
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу не викате на кафе а? :geek: Еве ме и мене да се уклучам во муабетот
Што би и кажале на форумџиката над вас? охо па ти изрази желба и ние не да викаме ако треба ќе се дереме за да не чуеш и да дојдеш иначе темава ни го замени четот
Што би и кажале на форумџиката над вас? жени бе жени цела фемина ја направивме место за 2-3 реда муабет
Што би и кажале на форумџиката над вас? уфф, јас пуста цел ден дрндам се запењавив веќе волку не сум зборувала ехеее
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аха, аха, ете кој ми се нареди за пукање Добро утро бројче мило
Што би и кажале на форумџиката над вас? Чирибирибела дали случајно ти ја имаш коректурната шема за лекторски испит? И како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Супер сум, а ја немам шемата, јас дипломирав книжевност, а лекторски испит не полагав
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала во секој случај. Кога сме веќе на темата книжевност, наброј неколку омилени автори...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Трендафилче се спремаш ли после да учиш странци македонски во некоја друга држава?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да ти кажам право не. Не сакам да си одам оттука, колку и да ни е бедно државичето. Тука ми е домот и семејството, сакам да шетам, ама дома си е дома.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не знаев дека сме колешки по струка, ама еве сега знам и мило ми е , автори набројав во соодветната тема
Што би и кажале на форумџиката над вас? првиот пат кога ти го прочитав името читав ципирипи, ама се загледав и сфатив дека било цирибирибела
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не си едниствена, ретко кој го прочита од прва како што треба Инаку вујна ми има преубава пудлица се вика Дејзи, кога те читам ми текнува на неа