Не, не не не! Ако се пронаоѓаш таму, убаво, остави го, самошто јас така сакав повесели аватари, но сега овој ми е нај-океј!
Убав е, кул е, но не сакам да влијаам врз тебе, ако сакаш, врати го, не те присилувам и не ми смета ако го вратиш.
Леле, Мартинушка, срам да ми е. Не ти се пофалив. Си го купив тој што го сакав. Кога ќе запнам за нешто, ко слеп за стап... Супер е, да не го урочам, пу, пу, пу. Се надевам подолго ќе трае, од минатиот. Затоа јас тука пишувам. Ко што не ми работи спејсот на компјутерот... ќе го фрлам од тераса. Цело време само копи-пејст празен простор, душа ми искочи. Папиии. Арна си, ти? Го делам истото мислење со тебе, за сукњите. Немам облечено од забавиште.
Ариелке, а за мене што мислиш ? Не биди толку строга, немам ништо лошо направено Спојлер Шала Дрим, како си ?
Ариела, јас со дрим секој ден си правам муабет. Ич не ме интересира што мислиш за мене. И тебе да не те интересира што мислам јас за тебе. Дрим е добра. Ти како си?
Не знам дали те интересира што мислам за тебе... Но муабетот ми беше само да си направиш муабет со неа. Ете видиш таа колку убаво кажа дека ќе направите муабет. И јас не те прашав дали правиш муабет со Дрим Баш затоа што знам дека е така, ти реков да разговараш со неа за нашето минато што повторно се повторува само ти си на нејзино место.
Папиии, што си ти толку нервозна периодов Жити се, со кој ум се караш за непотребни ствари Не се нервирај толку сега, уште си мала И Убаво да си поминеш вечер, каде и да си
Нервозна е ете сака да тресе нервоза остајте ја на мира нека дише следната година ќе и е поарно. Како си Аква?