Ај, види во речник. Ќе се чудат англичаните зошто им се буниш да не користат вери. Тоа ти е израз во англискиот како кај нас што е нај, па, епа... не си знам јас само, прашај и наставниците, така ќе ти кажат. Ај, па јас што сега се фатив за школо, прашај го гугл, тој ќе ти одговори.
Море ќе ве искарам и јас ако ве видам пак да се расправате за потписот Иначе Аква ме бендисува локацијата
Аааа Спешл, би требало јас и ти да си појдеме некој ден Милано Ти ќе го разгледуваш градот, а јас ќе се сликам со играчите од Интер
па пак немаш потреба од вери у реченицава, сосема е безкорисно хааааа женски бе брат, зашто да биде едноставно кога може да е сложено
Вие машките пак, цутите Ајде кажи ми зошто тоа „Јас“ во потписот ти е со здебелени букви ? Нема логика :geek:
Е, кажи му, па не е потребно само еден збор да се здебели, наместо да здебелиш цела реченица. Бре машкиве, само компликации си прават. :geek:
КОЛЕДЕ ЛЕДЕ ПАДНАЛО ГРЕДЕ УТЕПАЛО ДЕДЕ, ДЕДЕ СЕ МАЧИ БАБА ГО КВАЧИ СО ЧЕТИРИ ЈАЈЦА ГУСКИНИ ПАТКИНИ ШАТКИНИ КОЛЕДЕ Детенце едно
Аааа јассс одма обавезно, ми е гајле што сум голема.. уште сега се договараме со друштвово, цело маало ќе го прошетаме бре..
Јас да можев би станала уште сега, ама да можев Од причина која веќе ја знаете, ќе си седам дома и ќе си чекам коледарчиња како вас И успат ќе си пуштам некое филмче, со чајчето (млекото) во рака, мх, мх А вие шетајте, мрзнете се
И јас неможам, повредив ногата.. ама ќе одам.. не ми е до парите мене шо ќе ги соберам, да се позаебавм малце со друштвово..