Што би и кажале на форумџиката над вас? како си пирамитке? одамна не сме си пишувале ангелче срце добро сум, ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? БиЈуфче мило, одлично, ама уморно. Ти? Насмеана си, те осеќам
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас, се разбира-како и секогаш насмеана, весела со повеќе енергија .. погоден ми е хороскопот ми пишува дека имам повеќе енергија
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде Пирамитке и Бију кај мене на кафенце..едната уморна, малце да се одморе..а другата малце да потроши од својата претпоставувам позитивна енергија..
Што би и кажале на форумџиката над вас? се разбира дека е позитивна инаку аватарот ти е многу убав со живи бои кај се изгуби девојко?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве сега за викендот ке надополнам за изминатиот период што ме немаше... Ти како си Бију?..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не е од твоја страна дозволено? Ајде патенти, лиценци, авторски права барај си, еве јас ти се нудам за твој адвокат. Ова не смее да биде неказнето!
Што би и кажале на форумџиката над вас? најдобриот адвокат ќе го имав, ама ајде нека се луѓето,што да правам кога е познато моето име ајде, нека си го носат на нив и нека им биде како поука..се согласуваш ли?
Што би и кажале на форумџиката над вас? http://www.youtube.com/watch?v=2Le6eUmKfRw трендафилчето, кара, карафилчето... китка шарена...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Трендафилке, знаеш јас дека фатив врски Ти само пожали ми се ако не ти дадат и ќе превземам јас соодветни мерки 246810 била побрза. Е мори бројче понекогаш знаеш да ме изнасмееш убаво
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле Бројче, алал да ти е. Тука па нема лајк , да го лајкнев ова. Го лепам на ФБ , ама одма!!! Како љубовта? КИМ ФАЛА. Треба да ти дадам процент.
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе баш за трендафилчето песнуле направиле разбрав специјално за тебе дека било љубовта и сексот се знае ти па , не прашувај сега за тебе трендафилче, и за ким