Здраво, здраво, здраво. Да се упознамо, улица „Мица“, број шлаканица. Твојата локација ме потсети на ова. Вчера ти ја видов сликата, што ја постираше во Трета смена.
Добро нека е на тебе и на Еленчено Еленче знам дека ти се допаѓа сликата и мене Ама кај сум тргнала со мезење ми фали уште снег и комотно можам да си се тркалам
Jaс па сега видов, на пладне отварам слики од темата за трета смена Me настрви и мене, прати по пошта некое парче од тоа тортата мор Ти нели со кокошките беше мор, а вчера на трета смена, сега снег ќе заврне таму Иначе, коме стаи?
Сто бене мор сто бене Тоа е спешл наманичева сум,кога со кокошките си легнувам ,кога со петлите насабајле си певуцкам Ти мор арна си?Уште малце и ти ќе си со кокошките ,распусот ви е при крај нананнана Џени и ти си још тука ,како се држиш,после напорна треча смена
Џени тука сум мор Што не сум останала и јас вчера, журка било E тоа е Антонинче уште малце и ние пак со кокошките ќе се дружиме Еве кафенце да се расоните малце и јас ќе ви се придружам Spoiler
а добро може некој да ми ја појасни форава со `мор`? Или нема фора, узречица си е? Јас колку што сум слушнала дека тоа малку навредливо би требало да биде... или се лажам?