Што би и кажале на форумџиката над вас? , кога ми откажа ти, кај сама ќе акам ќе требаше со некое деде да се влечкам
Што би и кажале на форумџиката над вас? те гушкам и јас малоо, наааајсилнооо срце малетко да, да, марамке, од понеделник ај сеа викенд не фати
Што би и кажале на форумџиката над вас? фалааааааааааа уф ова беше јако и ме здрма.....а како сега ќе учам
Што би и кажале на форумџиката над вас? ноу веј ноу хау)) (ај ој преведи го))) Ако више праиме муабет за пијанка,ќе мора да се собереме повеќе....зарем мислиш ќе те пуштиме сама да пиеш да не речам да ни испиеш се?)))
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу,напиј се една и за мене.. Јас веќе заборавив што е тоа алкохол...
Што би и кажале на форумџиката над вас? кај си ма ти моме ? Ако не слуша другарка ми слободно истепај ја
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еј,Скај одлична е она..Уште да не беше толку инат...Утре ќе се видиме со неа! А Гоу,би се напила и тоа КАКО,ама ќе почекам до другиот викенд...
Што би и кажале на форумџиката над вас? јаоооооо ќе ме обвинат од фемина за алкохол абјуззз Гоу прва пијаница сите со мене ќе пиете бе не е проблем
Што би и кажале на форумџиката над вас? Еве Гоу и јас ќе те дружам некако ми се пие ама она здраво пиење
Што би и кажале на форумџиката над вас? сакаш да кажеш пиење до здрвување стуб или сателит бирај? па да почнеме со коктели