Eве мор, тодос бјен, молто бене Вики, тоа ни е узречица доаѓај почесто на чет и и тебе ќе ти стане навика Голден, ти како си ми, како е со вежбањето?
sweet-star Фала ти. Знам Цвете кажи колку е убавко,а и ти ко мене во иста боја потписот и цветчето,ако ако ти стои.
на светот му фалат повеќе такви како тебе душо секоја чест искрено Толку мала, а толку паметна. Искрено некои треба да се засрамат од тебе! А кога видам некоја од 12/13 години има жолто цветче, е душата ми се полни радости.
Искрено секоја чест Дрим многумина треба да се засрамат и постари и помлади.Ме изненади со постот во СДК продолжи по тој пат. Џенифер како си ми?
Фала ви и на двете.И вие сте одлични девојки! Не вежбам,прекинав.(не озбилно,не е на шала пишано) Немав време затоа.Ти како вежбаш или не вежбаше ти?Заборавив јас.
Dream-Girl пофалби и од мене,би сакала да те запознаам.Прекрасно,одличен пост,такво плачење удрив дома чудо некое.И јас не знам што да ти кажам,само знам дека заслужуваш се најдобро.Секоја чест по вторпат.