Јас 3 дена болен Дојчин сум. Грбот ме боли од понеделникот... ама утре во школо мора, неможе цела недела да отсуствувам.
Благодарам добра сум Ново..ами маки мачам тест Физика правам денес Главата ми испука од учење и на крај пак ништо не знам
Фала Суммерке. Имај најубав ден. Ах таа физика... не се сеќирај, ако си научила ќе знаеш. Само немој трема да те фаќа, зошто ќе има и потешки денови од овие, а за тоа е потребно да бидеш стабилна.
знам знам...благодарам..иначе мене да не ме фати трема за физика Оооо мене секогаш ме фаќа трема за се особено физика ..Ахх бе ајј нека се разболи наставничката и да недојди
Па добро е Сара. Досадно по дома. Хахахахх Кјути, најславната желба на учениците. Кој несака да губи часови? Јас обожавам Биологија. А, како ни се погоди оваа година да учиме за зоологија.
Фала. Кај тебе многу ми се свиѓаше твојот минат потпис,беше некако:is better to arrive late than to arrive ugly.. Инаку за величествениот,јас едно време многу ја гледав серијата ама во последните еден-два месеци ич.Жалам што прекинав .
да да така беше иначе и јас си го сакав ама малце си реков да го сменам и плус то ми даваја само 7ки.. и јас ја гледав на почетокот серијата ама малце стана досаден и почнаа збунувачки работи да се случуваат и прекинав..иначе како ми си?