Што би и кажале на форумџиката над вас? Водолијче, темава е коктели и стриптиз Ајде уште една буги песна од мене, белким Хјуг ќе знае на оваа во ритам да ни го врти г’зето, овај да мие чаши за коктели де http://www.youtube.com/watch?v=GuJQSAiODqI&ob=av2e
Што би и кажале на форумџиката над вас? дејзи, зошто си дејзи? и да знаеш дека ептен ти го сакам кутрето
Што би и кажале на форумџиката над вас? Епа, по цвеќе, а и многу убаво ми звучеше. Плус незнаев што да ставам. А х-овите за камуфлажа. А ти си 2468 заради тоа што ти се позитивни броеви или така нешто. Не се сеќавам, ама знам пред да се зачленам кога читав за тебе имам запамтено. И твојот аватар со шапката гоолема. Мислев дека имаш 25 години. Кутрето, разбива монотонија, и тоа тебе те сака.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Затоа и сменив аватар, ептен постара ме правеше инаку дејзи, ова кученцето не ме сака пааа, гледај го лае на мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? пичлемеееее мое нели си испаднато....зошто го оставаш дечкото сам...??????
Што би и кажале на форумџиката над вас? Те сака, те сака, погали го малце. Добро утро и на тебе Пирамидка. Ме потсети вчера кога се враќавме од школо 2-ра смена околу 6 часот беше, стемнето, поминува еден дедо и ни вика Добро утро. А ние сочно му се изнасмеавме. Незнам дали беше финта, ама важно не изнасмеа. А згора на се, имаше една паркирана кола, и јас не ја видов, и во неа се залепив. Па упте толку се изнасмеавме.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Денес не, мора да цртам ликовно цртежите а утре, Party Time, на роденден сум. Maja, кога и да те читам ме потсеќаш на мојот прв состав, за пчелата Маја.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу како си ми ти?...Уште ли се дружеш со чајчето, ајде заборави го овие неколку денови, убаво е временцето..