Спојлер Хаха се надевам..Ахх слушнав дека си била заљубена Изгледа и мене денес денов ми е посебен..најубав досега И што ќе се пофалиш,како на школо?
Правевме тест хемија и веќе цела фемина го знае тоа. Се испофалив на сите. И си поставив предизвик да нацртам глава од волк на табла и замисли, го нацртав поубаво од на лист што го цртав. Поживо изгледа дека кредата му го прави помекасто крзното.
Уууф, и јас мразам цигари... Кјути, ќе го сликнам утре ако не го избришале, ако го избришале, пак ќе го нацртам. (поубаво)
хаха ќе чекам да ми го покажиш..ако можиш овде ставија сликата..ако нема да е проблем ако не кажи ми каде ќе биде ставена да ја видам
Ќе ја ставам во Литература и Уметност во темата Вашите Цртежи. Денес не го носев телефонот и не успеав да сликнам.
Чекај сега ати кажав дека е... Спојлер ПРЕУБАВВВ Спојлер Леле Папи..ти навистина си била добар уметник..
Секој може да биде уметник ако на цртежот посвети повеќе време. Јас првиот цртеж со волк го правев цели 4 саата, а сега 1-2 саата го цртам ако и сенките дојдат во предвид. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... F4JM#t=154