Што би и кажале на форумџиката над вас? За изработка на леки, за одредување на диоптер. Очна оптика и то ете и јас мојот ќе го вратам
Што би и кажале на форумџиката над вас? да гоу, аватарот сакам да си го сменам, ама не можам да се одлучам кој да си го ставам лелее, ти си го сменила
Што би и кажале на форумџиката над вас? баш сега прочитав што сте пишувале .. се враќате на старите времиња
Што би и кажале на форумџиката над вас? ти пишав нешто, ама видов после не си онлајн и ја избришав (ми требаше да те прашам нешто за сега, зашто ако дојдеше кога ќе ја прочитеш, ништо немаше да биде ) ама ајде нема врска ГОЛЕМКО
Што би и кажале на форумџиката над вас? еееее срцееее , види го ти него, за мене го вратило аватарчето е сега има да те издишам од гушкање би ју, ако ти треба нешто за сега, пиши ми
Што би и кажале на форумџиката над вас? не треба ааии, од кај ги најде тие девојчињата, ептен се интересни и слатки
Што би и кажале на форумџиката над вас? еве гушка и за тебе малечко ама јас да сум црвенкото а ти плавкото може?
Што би и кажале на форумџиката над вас? гушка и до тебе .. ептен се и овие слатки .. и да, секако дека може .. јас ќе сум она плавото, а ти она со црвената блузича .. гушка