Ејј не кажвај во множина..јас си имам најдено.. П.С денес ИЧ НЕМАМ ФАТЕНО КНИГАА..УТРЕ БИОЛОГИЈА НЕЗНАМ ШО ЌЕ ПРАМ Абе знајш јас така редам оценки со манипулирање на наставниците Иначе да..Таки Даскало ќе се запишувам П.С Цветанко тој Бекам мене ич не ми е убав Спојлер И јас сум добра МОЈАТА НАЈЈГОЛЕМА ЉУБОВ (КОЈ РЕЧЕ ДЕКА НЕМАМ НАЈДЕНО МОМЧЕ )
A бе те знам јас тебе, на друг соли му ти...Знам јас кој ти е тебе во срцето. Ма каков Жан,или како и да се вика.Тебе во срцето друг ти е
Sean СЕ ВИКА! Иначе тој Охриѓанецот ТОС што ќе ми купува се знај..ама сепак и овај сексипилниот убавец со плави..ама пренајубај плави очиња си има место мор..
А мор ИМА..знајш дека тие очињата најјмногу му ги сакам ..ама на овај незнам некако преуба сина боја му се..неможам да ја објаснам
Ууупс извини..оти вака прајш ми се слоши Sean O'Donnell дупло поубав..Тој ќепецот синот на Бекам неможи на малото прсте да му се фати
За грдиот син на Бекам (Аватарот на Cvetetto) и за Yumblr модел,фотограг,актер,пејач и се останато Sean O'Donnell (Кој бил поубав А се знај дека синот на Бекам нема никакви шанси со Sean O'Donnell ) Шо дами го речи мории..тој нема појма за шо се прај муабет овде..оди кулирај малце..види само колку е грд тој синот на Бекам