Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама ме испобунивте со старите аватари БиЈу, ти да си го вратиш оној со алките кои сакав да ти ги украдам! Вајлд Грл, побрза си била, поздравче и до тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? вајлд гушки и до тебе пирамитке, овој ми е најпрв, затоа те и
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитке како Кристен си ме замислувала, а ме иритира таа страшно. Впрочем цел филм ме иритира.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Како Кристен по изглед ама по карактер ко тоа малото од Калифорникејшн, ако си гледала Оваа Кристен и јас не ја сакам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитке,овој аватар ти е легендарен Многу убав и препознатлив,ми текнува на тебе одма штом ќе ја видам сликата затоа што така се навикнав да те гледам и да те читам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Kим, разлетаната со фен те поздравувам кимче а нели спиеш? или и ти си 3та смена?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ким секогаш те мешам со вери. Бројче бе, ме претрка. Е да знаеш дека јас нема да те викам бЛојче, ме потсеќа на она моено Р, и секогаш кога ке прочитам така. не сте фер.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дејзи, од каде бе со вери? Само И ни е заедничка од корисничките имиња Бројче јас стандард, секогаш сум 3та смена
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хелоу! Епа, незнам Ким, ама мислев едно време дека сте сестри.
Што би и кажале на форумџиката над вас? е па имам тамара гуд морнинг дејзи е значи овој аватар страшно ти го сакам уште првиот ден ти го кажав ова