Ноу комент... х3 да си ги гледаме вака ние од далеку? Ништо не е ова, да ги видиш расправиите со мојата другарка.
Јас никого не викам не ни славам, а иначе Цветето, јас па и 2 месеци сум порано тргната али сега тоа е тоа, предност е порано да завршиш. Феномен не до толку сега од сите има попаметни али интелегенција имам сега не викам не, али Кјути ова со претстава ти беше ноу комент... Мене некој вака...Цвете боксот не му бега.
A има бе време уште најмалку месец. На 10,07 ми е .А бе месец и двајстина(може помалку) дена Мак ми е да бројам А ми Дриме јас и она само се караме,ако тоа е за вас карање,за нас не Е!
Еми тогаш деца сте уште у паметот зошто големите деца не се караат, се тепаат. Јас не се карам со другарка ми, мислам се караме де али ретко и стварно е тоа караница се имаме и степано т.е јас сум изреагирала така пошто сум избувлив тип. Е ако де еве кај е што месец-два, јас уште 3 тука е одма ќе помине.
Не доаѓам зошто не ме сакате, а ноќе ме бркаат само да сум си легнела бла бла, а и за учење имав многу ајде еве ќе дојдам на чет дојди. Фала ти Спешл, ќе го објавам во темата мојот аватар поубаво да го видиш, сум заборавила.