Што би и кажале на форумџиката над вас? Добро утро скај. Знам бројче, памтам. И фала за аватарите, сигурно ќе ги ставам, ветувам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? просто неможам да сфатам колку се ежам од зборот докторка а сепак си ми милаааааааа
Што би и кажале на форумџиката над вас? прочитав :geek: ај сеа ти читај (ова беше за гоу) инаку те гушкаааам вајлд грл
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројче аЈДЕ мрш надвор да се сончаш Редикирам ајде Марамке и ти со неа
Што би и кажале на форумџиката над вас? како за почеток од денот, не се жалам ама можам и подобро уууу, скај, уште за сончање сум како што цело време сум болничка... ова сонце каса
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скај што те изнервира дечко ти? Бројче времево лошо е , лаже , не е убаво
Што би и кажале на форумџиката над вас? одамна не сум те обесила на врат *порцеланска кукло читај пак
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамче-Ме изнервира ми се развика ..понашање ми праве ама ќе го средам јас Ај ела кај мене математика задачки ќе решаваме