Немој да го тепаш..секако дека ме "рецка" сега за сега како другарка..ама тој кутриот не знај дека јас сум мрдната по него ии по цел ден киснам на фацебоок и го чекам да се уклчучи..и да спијам на неговиот профил
И ја ќе се молам за Cutie Ти Голден како си? Иначе и ја не сум заљубена ни па симпатија имам не ми е познато тоа поле
Ах бе Кутие не шие кога е темата љубов,ама на никој не му признава .Само мене . Само јас ја знам та шо работи. :geek: :geek:
Ви благодаρам на сите што се молите за мене господ здρавје да ви дава (сеρиозна сум!) Јас ли ве шишам во темата љубов??Аии сеρиозна си?Ама аκо е таκа да знајш деκа Охρиѓанецот е виновен..тој е виновен за се што ми се слуЧува мене..Ама нејќам тоа да се смени бидејќи тоа ме пρави сρеќна и се Чувствувам κаκо мало детенце (нее деκа сум голема ама ми се допаѓа посебното Чувство κое се буди во мене κога ќе го видам)
Ама мене ми е гајле за 27.04..јас мислам на убото Охриѓанче..кое вети дека ќе ми купи ТОС кога ќе одам таму..т.е летово преѓе ми вети
Леле ќјутке немој во депресија да ни паднеш Ако идеш по него во Охрид викни ме и мене ја може ќе си најдам некој Спојлер се шалам,не го оставам овој Скопјанецов
Абе мори јас веќе сум падната во депресија А бре ќе те земам.. можи ќе најдиш поубав од тој Скопјанецот