Што би и кажале на форумџиката над вас? бројче сега ќе видам какви си постирала скај, ти научи математика? јас сум на пауза
Што би и кажале на форумџиката над вас? ааааа, овој аватар јас го постирааав баш ми е мило што ти се допаднал
Што би и кажале на форумџиката над вас? многу е штосен .. јас сум онаа во средината, ти си онаа високата плавата од левата страна, а онаа од десната која е? не можам да ја познаам
Што би и кажале на форумџиката над вас? БУ да на пауза сум од 11 до 1и30 вежбав сега да јадам и после пак ај јас ќе бидам таа
Што би и кажале на форумџиката над вас? плавуша да бидам? ами ајде, се нафаќам ете тоа од десно нека биде, нека биде... кој? етееее, скај се пријави
Што би и кажале на форумџиката над вас? е ако де..си се исфарбала да, да .. сега сме три, туто комплето колку сме само фотогенични
Што би и кажале на форумџиката над вас? ВОЛИМ плаво макар и фарбано Нејќам јас плави фарбани бее Оп стоп најубаво сум испадната
Што би и кажале на форумџиката над вас? јас за никаде кај мене ме ставивте таа да сум па и висока 2м е ама важно со очилата си го кријам мамурлакот :geek:
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе знам јас која да те одберам тебе ајде јас се враќам на математиката, ќе дојдам кога ќе сум а пауза
Што би и кажале на форумџиката над вас? лоли тоа ќе биде дури вечер, сега сум на кратка пауза само докторке, нов аватар? те