Хахахаха јас ли? Ти реков таман дека си да не се здебелуваш веќе ни да слабееш. И ја сум дебела и од денеска до јуни имам време да ослабам 10-15кг идеме во акција.
роквица ќе почнете да ме викате јас пред 2-3 години бев бумбар и ослабев ама уште треба да се затегнам
Рок чик може? Абе мене ми фалеа неколку недели да станам анорексична. Наместо тоа, почнаа да ми даваат секој ден чоколади, месо, се и сешто, и сеа... мечо наш сум.
и јас неможам да држам диета со мајка ми дома кога ќе направи пржени компири за ручек да живееш сама или ти да правиш јадење ај ,ама вака ми вика таа епа ако си на диета не ги јади е неможам да не ги јадам бе само да ги гледам ?
Аа не. Јас компири не јадам, али чоколади... Мислам, денес изедов две мали и една голема. Едноставно ја слушам како ми вели:" гризни ме, ти знаеш дека сум вкусно јас. Ајде, гризни ме".
И јас сум зависна од чоколади. И најдобрата другарка ми ја знае слабоста. Кога бев нервозна и вознемирена ми даде милка млечно чоколадо и се смирив. Е, затоа ми е најдобра другарка, во се ми помогнала!
Па добро ми оди Барем до сега не сум направила ниту еден прекршок,а богами за мене е рекорд да издржам 4 дена.
Ejjј друштво, многу страници сте наполниле Како сте џенцки? Невермет се изнамачив додека да прочитам што ти пишува на аватарчето
^^Eee не сум нова во темава мор, порано киснев тука ама ја запоставив нешто. Вики, по дома денеска Ти како си ми?