Што би и кажале на форумџиката над вас? Марама, ме потсети на тоблеронето што го видов некаде на фортумов и сега ми се јаде
Што би и кажале на форумџиката над вас? баге те цункувам и те гушкааам леле од кога си немаме по нешто кажано милото тоа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Од многу одамна бројче Инаку јас уште си чекам за тоа од лп што ти реков од мнооогу одамна,може и ќе дочекам некогаш Те бакнувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? маја ме потсека на една од основно која не требасе да биде во основно се понасасе брееееееее и увек кога ке слуснам маја на неа ми текнува
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мерушка досега не сум те сртенала на форумот Ти поскаувам пријатен престој на форумот и многу дружба
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе Гоу морав з сега во мода се првите аватари, па и јас да бидам ин Инаку гледам сега ти стана мистериозна а а а ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? таква бев на почетокот мистериозна и мене ова ми е првиот аватар
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле леле леле полека сите ги симнуваме маските Поздрав Гоу-(мај ајдол)
Што би и кажале на форумџиката над вас? ахам има многу аватари со маски на форумов или со шешир или со чадор како мене го кријат лицето ама полека сите ќе се откриеме мало
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас нема да ги трганм цвикерите А мастикава ми здосади малку, нема веќе вкус. Ќе треба наскоро да се смени.
Што би и кажале на форумџиката над вас? да не е оваа хуба буба мастика...од нив најголеми балони се правеа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ахам и тоа од јагода, или шумско овошје Нели ги имаше како во пластичен круг, метар ипол мастика!
Што би и кажале на форумџиката над вас? да да уште ги има по 70 ден. се метар ипол мастики за цело друштво џвакав пред некое време (ме имаше фатено носталгија)
Што би и кажале на форумџиката над вас? Мистериозно девојче, тргни тоа чадорот сонце надвор има и ова е есенско сонце не ни пречи.
Што би и кажале на форумџиката над вас? неееееее ќе го чувам чадорчето може да заврне, сабајле врнеше