Mixed vegetables. А прееска од сирење. Ама пола-пола, ги делим со домашните. Не дека не можам сама да ги изедам, али фина сум бе. Ги делам.
Ооо Вики, како си? П.С Да ми држите среќа утре се да помине во најдобар ред и да се секирам помалце многу сум напната.
Вики, потполно истото ми го кажа сестра ми! Ама на мене на пример не ми смета. Дрим, ти држиме палци. :up: Патем, како се држеше среќа? Со палецот надвор или со палецот измеѓу показалец и средниот прст?
Второто Еленке. Инаку не, само сум премногу загрижена и не чини, се осеќа дека ширам негативна енергија. Само уште овие 8 месеци да издржам, се ќе биде подобро, мора да биде. :'(
Сигурно нешто за у школо е штом така велиш а Дримке ? Ајде бе умна си ти знаеш како треба каква негативна енергија ...немој такви работи
Да за школо е, многу ми е лошо во школо, класот, навреди, понижувања...многу лоша работна атмосфера има, ама ајде последна година е ќе се истрпи, кога веќе толку ги трпев ќе биде ајде.
и кај нас беше така на почетокот на школската година ама после екскурзијата па до крајот на школската година се беше супер
Ја сум супер, си засвиѓав пак едно машко. Мислам, нормално, во месецот по три-четири машки ми се свиѓаат. Секој месец иста приказна. Го чекам иначе роденденот, никако да дојде. Уште цели 36 дена...
Поздрав ! Многу ми е мило што толку убави работи во животот ти се случија,ти посакувам многу МНОГУ среќа во понатамошнот заеднички живот
Ах мила многу ти благодарам,ти посакувам да доживееш дупло повеќе убавини од мене и да уживаш во животот и љубовта