Што би и кажале на форумџиката над вас? Ај ќе го чекаме Глигорчо да ни каже какво ќе биде времето. Дојди на торта.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Му беше на брат ми роденден и остана едно така поголемко парченце. Дојди да ми помогнеш да ја изедам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? оооо па така кажи еве веднаш идам, спреми 2 вилувчиња и едно кафе стави успат
Што би и кажале на форумџиката над вас? ќе го вратам, ама морав сега првиот од форумов да го ставам и јас си го сакам тој со чашката
Што би и кажале на форумџиката над вас? Штраааак! Поза. Ч’к ч’к....поза! Толку за денес, топ си! Утре сликаме за Vogue :up:
Што би и кажале на форумџиката над вас? лилеееееееее мамооооооо ќе бидам фејмс овие денес сликиве за кај се?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бејб, овие денес се строго за Elle, на тема Есента во мојот град Ај сега оди облечи се, шминкерката ќе ти зготви топло чајче да не ми настинеш за утре.
Што би и кажале на форумџиката над вас? јеееееееееееее Гоу на насловните страници на светцките модни магазини пфффф фала пирамидке египетска
Што би и кажале на форумџиката над вас? Е така де,некоја ќе станува позната ,виџена ,славна а некоја ќе рмба до 19 ч вечер:))) Ако ви треба цура за у позадина за фотосесијава исконтактирајте ме ќе ве молам,имам препораки од Мис Гроб 2009....како и да е еве ви еден куп бацки а јас рипнувам на документиве да ги сработам
Што би и кажале на форумџиката над вас? А јаас може да се сликам?! БиЈу 38, и јас долга а тенка, и апостолките како големи делуваат.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Важи, застани до мене, веднаш и вртам на Пирамитката да дојде и да не сликне.