Иновации и претприемништво, од оваа година се учи општо во 9то, па се продолжува во средно, жива досада! Добра сум, фала на прашање. Вики ти како си?
Ее дримке, мене не ми е досадно, че ми требат за в средно Инаку, како си пројдовте на екскурзијата ? :geek: Незнаеш само колку ми е криво што не бевме во исто време на екскурзија :geek:
Махии Кај замина ти? Зошто те снемува? Ќе се караме? Дримке, претпоставував дека е тој, мајка ми го предава. Ни таа не сака да го предава, а колку што гледам и учениците не го сакаат многу тој предмет. Глупости на квадрат иначе. Вики, супер сум јас, ти?
Поздравче, ама тоа е само кутре кое што единствено ми се радува кога ќе дојдам дома, а обожувам повеќе ликови од овој форум, интуиција.
Тука сум си јас, нигде не ви бегам, немајте гајле Зар само јас го сакам новиот предмет ? Дада, и ние заминваме во понедленик на екскурзија Веќе кога неможевме да се паднаме со школото на Дримка, дајбоже со твоето Да го гушнеш тоа пуфлето мало што е злато од куче, од мене. Ти ја обожавам Беки -Туку, со шчо че се пофалите ?
Добра еве штотуку го испив кафето, и сега не знам што ќе правам цела вечер. А треба во 8 да станам. Ти како си?