Ее, јас би била за ајварче, ама јадев денес. И тоа премногу изедов. За првпат по 2 години, конечно ајвар, и тоа не наш. Абе туѓото е послатко.
Море не е туѓото послатко своето си е свое,барем кај мене е тоа правило Јас не сум зависничка од ајвар јадам само првите денови од кога сме го направиле
nevermet18-Одлично,со некоја мала меланхонија.Ти како? Viktorijaaa5 Ееее баш фино.Можам комотно да ти ги испратам сите тегли.
Spoiler Секако дека нема да ве одбијам. Не мора ни да прашувате. Еве уште сега ве поканувам, од утре па натака утринското кафе да го пиеме заедно. Па макар и виртуелно. И јас ич не сакам ајвар. Не го имам ни пробано годинава. Кој сака да му ги испратам сите тегли со ајвар?
И јас по малку пијам кафе. Морам зошто пулсот ми е екстра слаб (270), а колку што кажаа нормално било да биdе илјада и нешто... а слаб пулс=нерасонетост. На искачање си земам по едно Ice Coffee и жива сум.
Јас ретко пиев кафе, ама како што ми почна речиси завршената недела, секој ден по едно. Слаб пулс? Како се мери тоа?