Бев на компјутерски преглед. Тоа е како целосен преглед како функционираат органите. И тоа ми го кажаа. А, и вака се осеќа, ненормално слаб ми е за разлика од другите. Сега и апои на прифодна база пијам. За 10 дена ми рекоа дека ќе се среди.
Someonespecial - ок, ок, фала на внимание , а Веки ме нема до сега никој наречено од средно одд. ме потсети на средно школските денови. nevermet18 - Како си денеска неделно?
Ми појде мене денот одлично, што е чудно за Неделничко расположение кај мене. Ама сега се расплакав. Направив глупост.
Преубаво Елиса...досега ваков викенд сум немала во животот, а се надевам дека ќе има подобри. Ти како си помина?
Па добро е. Еве пијам кафе, ајде повели, да не речеш не викам. Сама сум дома, па едно караоке направив за да ми започне убаво денов. Како си ти?
Стај тоа плинското, на него ѓезвето, ама пази да не запалиш нешто, за 3 мин сум таму. Инаку добро ми звучите денес, расположение на нивоу.
Бене сум си , се рассонувам во четири и пол попладне. Тешко било на едно кафе да се биде. Ти како си, `таљанче наше?