Фала миличка. И јас овој најмногу си го сакам. Најубав ми е. Инаку, да речеме дека сум добра со мали отстапувања. Ме држеше некое време позитивната енергија и сега некако како да ми се враќа лошото расположение. Се надевам дека е ПМС во прашање и дека тој има улога тука. Како си ти?
Денес за нијанса подобро од вчера.Благодарам за прашањето. Тиквичкава моја ,да ти кажам ме изненадува.За еден месец како да порасна 2 години.Баш синоќа ја гледам и велам -леле дете со таа висина тешко ќе најдеш дечко .Мислам и за учењето гледам се труди.Така,малку е фасцинирана од некои соученици,а и со другите добро се сложува.Е најголем проблем и е одржувањето на собата,некогаш и велам дека и глувците би избегале од кај неа.Некогаш ме нервира,а почесто се гледам како и помагам.А што да се прави не можам да гледам расфрлено а и се уште ми е мезимица. Твојата како е?
Ужас ич не и се учи ќе почне и за 10 мин вика готово научив , ке се фрлам од приземје едно 5-6 пати ама џабе ниско е. За собата како јас да сум го пишувала твојот пост. За гардероба, шмизлење да не зборам офф леле мајчице, ај нека се живи и здрави само се ќе биде. Viktorijaaa 5 шо ќе се пофалеш?
Someonespecial денес сум како л*јно залепено за нечиј чевел. Смрди, а не можеш да видиш од каде, ама че се опраа. Ти миличка како си?
Во 19 бевме на автобуската кај нас стигнати, од таму се собравме и дома отидовме. Вие кога стигнавте?
Еве, јас ќе кажам за неа. Супер поминавме, 2 ноќи во диско (за Махи и нејзиното школо 1), но одлично поминавме. Ти беше на екскурзија?