Што би и кажале на форумџиката над вас? Вака сега. Ме бараа од Glamour - египетско издание, се интересираат за животот на Балканот. Морам да правам фотосесија на тема - Како е да се биде феминка. Ајде облакајте се брзо, правец кај шминкерките и местете се да ве чкрапнам сите! Strike a pose Аннии, ова секако важи и за тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамид , а јас не сум те прашала... Мажена си, дечко, сингл, маче, куче... ? Секако, одговори само доколку сметаш дека не ти ја чачкаме интимата.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Трендафилке, чачкајте бе душо, ама на крај само јас ќе одлучам до каде нели Инаку јок, јок, така нешто , мачки мразам, а куче сакам да си купам. Ниту папагал, ниту рипче - многу се ќутливи а и брзо забораваат. Само цвеќиња - тие се барем убави ако ги погалиш и им дадеш водичка Другото од мојата интима е во опиши се и секако во моите постови И сега? Кога полагаш, ми кажа ли или не? Не се сеќавам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јас сум подготвена. Се облеков, си ставив парфемче малку да ви замиришам и доаѓам брзо кај тебе.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па се полага секогаш при крај на месецот, писмено и усно. Прилично монолопизиран бизнис е , во комисија се некои професоричиња кои и самите се лектори и не сакаат конкуренција. А од друга страна и да положиш, утре некој од нивната бранша и генерација ќе издаде книга и кого ќе викне да му ја лекторира? Професорот, со стаж добри 40 години и лекторирани над 100 трудови за себе, или Трендафилка, со стаж нула и лекторирани аматерски трудови зад себе? Ама тоа е. Нешто мора да се работи. Поздрав до Анни, ме претрка. Што парфем прсна?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Разумем. Ако ти треба некого да спобркам таму, или да искарам, само кажи! Во спротивно давај знак и да пуштам среќа! Сите спремни за штракање се наоѓаме на некој покрив на зграда - инспиративни ми се како простор за фотографирање Скајче елај и ти, кога веќе си ме претркала
Што би и кажале на форумџиката над вас? Овој од Орифлејм. Сакав да ти речам да ми го позајмиш твојот, но ајде прскај си се. Иначе ќе го замениш професорот де, не се сеќирај. Ќе почне државава кон подобро да оди. Тебе Пирамитке од каде ти дојде инспирацијава за сликање? Да не ти е професија?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитка ни е изврсна и роЃена сликарица,а јас и дрпнав некои од сликите да видите шо сме убаво излезени,додуша овие се од журката неќна што се тераше со водката и стриптизеротЖени уживајте...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ама не ве лае кучето, ве брани! Од тролови и слични чуда. И прити. Марамке.
Што би и кажале на форумџиката над вас? мене марамке ти ме потсеќаш баш на девојката од аватарот што ти е..така те замислувам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па во моментов косава пеглана ми е, па не сум далеку, освен што носам очила. Ти среди со програмата?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не, ме мрзи сега....се спремам за искачање па не ми се спушта да чекам....
Што би и кажале на форумџиката над вас? Meне Вајлд Чајлд ме потсеќа на Hayley Williams. Квин, како си?