Апсолутно, поезија де Бангладеш! Шо бе, новиов дизајн уште има чет? Инстантен апдејт - А, да, сеа глеам. Љољ. Апдејт vol. 2 - Или јави се да ти чууујам глас!
@Viktorijaaa5 има мор, thank goodness се потсобравме сега малце ела да те видам оти накратко сум, ми се затвараат ролетните Ејјј полека људи, се чека малце на ред тука на кого попрво да пишам
Битно на мене, форумџиВКата над тебе (ДА; во слободно време експериментирам со фуста... ерм, нишо xD), не и’ врати, ако, АКО! @Viktorijaaa5 не да не е, класи појако е.
Ноќен шетачу, долго си бил на форумов а јас тек сега те загледав. Изгледа само навечер шетнуваш по форумчево. П.С. Многу ти се страшни Аватарите
Oуу ај ем сори форумџивке еве уште еднаш до тебе Анина, како си ми? Ај добра ноќ на цела група погоре
Што да праиш Најти, тоа е работни, школски луѓе Иначе и ти некој ден да не` посетиш на чет, обавезно Симонке, па зарем е потребно прашање мор
Ајронке најмила, па кацити? @simonna.a Подхитно да си направила песне некое. Богами да имаше феминска топ листа, се’ ќе ги земавме првите места.
Ајде, ама треба уште една песна да измислиш за да ги фатиме првите три места. Растур бенд растур ќе направи.