цц ако почнам да кажувам за форумџикава над мене.....цела ноќ нема да ми биде доволна. Идам тинке знајш дека не одбивам алкохол !
Незнам за која тинка зборувате ама мене баш ми би дошол еден коктел сега и дупла водка по можност ако имате и за мене
Јас и тинкава моја не одбиваме друштво за пиење @anichka94 да не си ги отвараме чувствата една за друга вака јавно подобро
@Purelove92 За онаа во песнана тинке катинке ти детелинке зборуваме ама во малце метафорична форма @Sanjichka007 ма сигурно ќе има таа за сите нас ;D
е супер иако сама си се поканив загарантирана забава имате посебно на пијанство зошто јас моментално си ја пејам онаа Ne deluji tablete ni sav alkohol. Кое за пиење ајде не е касно сите по едно шише од омиленото па ќе падне онаа на крај run the world girls
Какво е тоа чудо моето да не се лигави и да не му смрди здивот? Бајдвеј имам и јас мачка, 6 години е. Преприврзана е за мене и дури и ми го препознава гласот од километар. А, за спиење, спое каде сака, имало моменти кога сум се разбудила со мачка на глава... И, да, не заборавај, добриот миленик е добар благодарение на добриот сопственик, видот на миленикот не е битен, гавран може да биде, па да биде повоспитан од куче или мачка. @Purelove92 кога ќе остаре дупло повеќе љубов ќе дава. Докажано.
Абе само што ќе го гушнеш и ќе дојде кај тебе од нога да ти се гали си викаш еј и мене некој ме сака ете @Sanjichka007 и @anichka94 понудиjа забава да си ги земиме мачките гледам сите скоро имаме, по некое шише водка и супер забава + љубов
хахаха ме изнасмеа на овај тмурен ден, инаку читав негде 70 годишна старица живее сама со 70 мачки па јас ете да ти се надоврзам 1 step ahead of being the crazy old cat bi** со водка в рака и спуштени ролетни
Јас животински фрик сум. Секакви животни сакам, особено свињи, делфини, кокошки... Свињите учат трикови полесно и од кучињата, делфините се преинтелигентни суштества, дури и поемоционални од нас луѓето се, а кокошките, зошто и тие знаат да бидат емоционални, а еднаш видов колку се исполнува душата да спасиш пиле чија судбина била сигурна смрт, односно завршување во чинија. Од тогаш се откажав од пилешко целосно и видов дека и кокошките емоционално се приврзуваат. Мене за мајка ме сметаше, каде и да одев, ме следеше, без да го држам во раце, не заспиваше... Не ми се верува дека такви животни сум јадела некогаш... Не можам да си простам. Да немав здравствени проблеми, веган ќе бев..
Жал мие @Papillon.Papi за твоите здравствени проблеми...јас сум веган уште од мала, а и сум растена со животни окулу мене дури и малите пилиња ги именував по претседатели,кралеви....И тоа студирам првиот пат кога видов кастирање на прасе испаничив зошто тоа беше без анестезија, но потоа сватив дека од кога ќе почувстуваат болка прасињата добиваат шок на цело тело и не осеќаат ништо.Инаку soulmate дефинитивно ми си во градот кај мене зоолошката е на најнизок степен па секоја недела од сабајле одам и знам каде го чуваат лебот крадам и ги ранам животните, го земам цревото и на мечката и давам вода ќе пресуши кутрата затворена во 4 ѕида без храна без вода еднаш ме имаат спашкано но јас си продолжив и сега кога ќе ме види мецана со цревото дури и рипа над кафез...срцка бе. Фрик шоу
Јас на папилон папи би и кажала огромно браво за љубовта која им ја дава на животните! Зашо тие враќаат 100 пати подобро. Е за разлика луѓето...