Xaxaxa @buba4e89 sto toa gazence arno loso ? hahaha mnogu srekna bubii @DeepBlue hahaha fawaa bee ,, ti sobleci maicata hahaha @Sanimk1 se nadevam ke se druzime gleam nova sii
Falaa Vikcee pa na toa ne mi ni teknalo bee alal da i e odma primeti ncncnc haha opasna sii .. go gledam forumot mnogu godini redno bese da se zaclenam nelii hh ,, mislam i pred toa prev profil ama si go zab pas. Me potsekas na edna licnost .. @Sanimk Sedii mirna mrii so ke praas tuka
E so da ti kazam...hm....imas ubav nik, dosta so avatarot haha Aa vo isto vreme, toa bese za deep A tebe ce ti kazam.....iimaj ubava vecer poso denot veke otide
@Kukla994 ova pogore ne beshe za tebe .. za ovie 2 pogore beshe hh aj smeni go avatarot ma stavi si ja od noviot film bihterica @viktorijaaa pa polesno e vaka poprakticno @Someonespecial mori zs ..
se brkame so prasanjata nie 2 hahah .. samo ne odg kolku god imas .. ne ja manijacam jas mozebi za tebe si kazuvas hah .. ja imam citano vo drugi temi toa sakav da kazam bee
Ете кирилицаа. Спешке ма одамна се немаме сретнато добра сум се надевам и ти си добра @Someonespecial Винтерке ми се запна за аватаров ама не го менувам