Annnni mila daleku od toa deka sum sakala da te navredam nesto...komentirav na forumski igri stignav do ova,procitav neznaev sto da napisam sakav da go preskocam ama koga vidov deka si ti si rekov ke iskomentiram... pozitivna si mi vo komentarive,a baska i draga si mi sto si od moeto mesto,mnogu daleku od toa deka sum sakala nesto da te navredam,samo ostaviv obicen komentar zaso ne znaev sto da iskomentiram,se nasaliv ali steta sto salava ja svati negativno...zal mi e sto komentarov bese dobro nameren a ti go prifati kako los...pozdrav
леле зошто сум го сванала негативно? Јас во мојот пост не гледсм ништо негативно само обично прашање,зошто не знаев во кој контекст е кажано тоа паметно....инаку не се налутив па не сум до толку де....поззз
Mislev deka si go svanala negativno,me pobuni ova "Тањааааааааааа.....???" Ali ok milo mi e sto svativme na kraj deka e samo obicno nedorazbiranje...
i tebe korisnickoto ime ti e so mnogu nnnn (mozebi vi se dopaga taka da pisuvate vie negotincankite )
Багуфче имево ме подсеќа на една баге што ја знам, па секогаш кога ке прочитам нешто од тебе, ја замислувам неа...
е лижалче да ти кажам стварно ми погоди во “какрактрот на девојката“за друштвото што ми кажа...да ти кажам има вистина!!!