Што би и кажале на форумџиката над вас? Специфична,се надевам на добра дружба на форумот затоа што досега те немам сретнато.Голем поздрав и добра ноќ
Што би и кажале на форумџиката над вас? Би и посакала добра ноќ на Багуфче и утре ако е на училиште убаво да си помине...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лека ноќ принчипеса ..а еве ја здогледав и Багуфче па и до неа лека ноќ Убаво да спиете девојки, Баге а ти држи среќа да не сонувам пак фројдовски тешки сонови, оти ќе ти здосадам со нив и со молби за толкување Марамке, бидејќи беше побрза, еве и за тебе за лека ноќ
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добри се стварно, и баш ми е мило што ти се допаднаа Патем, ќе дојдат на Таксират годинава, да си знаеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тренадфилче, ручкав компирчињааа... мисче, ај бе да гледаме некое филмче
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројчее бирај некое филмче...ја сум по романтични некои...нешто у последно време така сум расположена Еве од мене пуканки и чоколадо
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамче ова ќе го пишам и во темата кај што треба,ама нели сеа налага така ситуацијава да ти кажам...Заслужено си го доби местото во малкуте форумџики што ме воодушевуваат