Не би се мешала во врски јас ти благодарам на понудата хахах обожавам фудбалери па еден таков познавам и затоа можеби ете имаме некоја сличност
@Mala Hembra dobro be jas da te pokanam da ne kazes posle deka sum bila skrzla .. na mojot da ne te potsetuva mozebi nekogas me izneveril so tebe soznam xixix @DeepBlue Xaxax sej miren me lazesh nemas potreba ti od labelo masko si @Minnie 1 Koja ti e tipkata od avatarot nemozam da ja poznaam
@Mala Hembra abe so ti vikam nikad ne veli nikad ne se znae .. xixix ne ljutis Uba ubav taa be filmot saka da go izgledam nekad A tvoj dela kaj se be ? i ti samo zboris zboris i takaa
нетипично за фудбалер е да не му се познаваат мускулите над колено исто и листовите нигде ги нема па кај тебе листовите поише се познаваат
Xaxax i so tee tebee gajle dali ima muskuli ili nemaa .. arnoo vikas ti mene me gleaj so ke ti e on .. ili pa za negoo si stavase karmin on ti se dopadnal verojatno xaxaxax ako ne go bivaa el ti mi bidi decko ne da komentiras od strana .. demek ti si poaren
Deep ne praj galama. A be vide kaj so te imav oznaceno na fem insta.?? A bree winterrkee kako letna za edna sekunda pred menee
Ostaj go se zanesuva zenskata ne go barlavi pa so nas si igraa tuka ako ako mal e ustee ke porasne ima vreme xax Abe ne si me oznacila vo f.i. vo lp sto mi pisa vo f.i. mareane me oznaci ja teram tetratkata so recepti ne ja najdov te pamtam ne se sekiraj .. ajdee sega pak ke odam do dolee da vidam ne se sekiraj