Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитке имаш многу младелачки дух. Ваква останав кога видов дека имаш 30 години. Јас би ти дала 25.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Добровечер на сите. Кој е за тазе печени соленки со сусам? Сеуште топли, замесени со многу љубов
Што би и кажале на форумџиката над вас? Здраво девојки, еве ме овде сум во сред колоквиумска, се журкам Старфиш јас сакам од сусамките
Што би и кажале на форумџиката над вас? Има за сите. Се заборавив од правење, за цела армија направив.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оди да видеш дали сум те погодила Гушкам теееее силно и давај соленкитеее
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кој правеше соленки? Ммм ми се пријаде! Може да се придружам Старфишче мило? Лижавче, како бе младелачки дух? Па во 30тите не умираме, почнуваме да живееме! Леле едит морав за Скај ејнџл, како ли те прескокнав. Срам да ми е!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Одлично. Само што ги испратив гостите, и се цепам сега како скинати гаќи Многу позитивна енергија на купче ми дојде. Ти? Коктелчиња кога ќе правиме повторно?