Што би и кажале на форумџиката над вас? онаа шлакнатана бројка ми го нашла и јас го лајкувам и тебе исто те лајкувам си знаеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? не бе, неееееееееее вчера се поднапив и сабајле отидов на полагање....вечерва дежа ву не правам
Што би и кажале на форумџиката над вас? неееееееееееееее педер ееееееееееее хахахахаххахххаххаххаха ќе биде кај и да е....не се откажувам јас така лесно
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу, аватарот ти RULES. Туку, ај да спијам јас, утре сум прва смена.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Браво за новиот аватар И претходниот беше убав ама премногу сериозен за позитивноста што ја сееш,овој си е баш како за тебе а оној со шољата е ВРВ!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитке, пак ќе правиме, не се секирај .. може за викендот георгина, како си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Би ју, која си ти од овие три грации? Средната претпотавувам ?!?
Што би и кажале на форумџиката над вас? АЈ да се смениме ти на факс , а јас место тебе во средно да одам мислам дека си средно , а ако си основно уште поубаво
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас бев од сабајле. Ама многу ми се спие, тешко ми е за станување.