Што би и кажале на форумџиката над вас? Скај како си? Неможам да пишам се пред мене пишувате,ја неможам да стасам на ред
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај си бре ти? Си немаме пишано ништо од кога..Ехеее А пред некој ден те видов вклучено онаму...Се брзав затоа не ти пишав
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе се уклучувам и јас таму на брзински, особено сега за споделување матријали за полагање следен пат овде ако се најдеме онлајн пиши и таму ќе се пуштам и ќе си муабетиме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Жени јас на сите ви кажувам имајте убав фемински помин на форумов вечерва Не е лесно и домаќинка да си,ајде отидов стекчиња да печам со сосче,дечко ми кај и да е стасува од работа,па треба да си го пречекам со сите салтанати Ве бакнувам и се читаме утре
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу проблем ли е? Чекај тема да ви смислам еј! Приказна на 21 век. Во главните улоги Црвенкапче а.к.а. Гоу Грл....е сега. Волк да ти најдам ли? Георгина како вака стекчиња а не каниш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? RainBow добра сум јас, ти како си? А ти гоу како си? А вие другите како сте? Хеј Георгинна. Ц.ц..ц.ц. само некој ме претркува!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Георгина едно големо БРАВО од мене, што си посвоила улично кученце
Што би и кажале на форумџиката над вас? *јас имам најдено волк, ќе си го донесам ама јас ќе го јадам него!!!! иначе кои дали се другарки, дејзи? боа вистаааааа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па ова хаос било бе! Замисли тек на собиранка што би се случувало А да се тркавме со колички а? ОК носи го волкот, засега ти правам твоја лична фотосесија Едит. Ете реков, пак некој ме претрка! до сите и до Бројче и до таа која ќебиде побрза од мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? ете така договорено *бројче ги видов ТИЕ СЕ последната сликичка фалаааааааа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да не ќе се поканите за готвење и миење чинии Нормално дека се шалам, вратата на мојата куќа е секогаш отворена за вас ,а нели пошто јас сум изврсна куварица има да го запамтите тој ручек......од кога ќе го победите затровањето Добро сега не сум толку лоша 5 години сама си готвам,мора колку толку да сум научила БоаВиста фала за бравото Роко ми е душето мое најомилено,еве го ти мафка ама со увцето оти скукулен е на кревет у длабок зимски сон