Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле јас ќе ти усисам, ќе ти испружам алишта, ќе ти испеглам. Само не ме терај садови да мијам! Гоу, оди види какви слики сум ти ставила
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамид па домакинка си била Ај јас ќе ги измијам, само некој нека ги избрише
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кооој се плаши од волкот лош? Три за грош, три за грош! .... вака ли беше песната? Вајлдче научи ли?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Дефинициите ги научив, но формулите и реакциите не ги владеам баш. Ќе повторам малку подоцна пак, па што биде нека биде. Не ми оди хемијава ич, а се трудам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? што е бе ова заговор против црвенкапа овде а? вие земете ја и кошницата и бабата....а волкот ЈАС ќе го јадам (ќе го лапнам) *мило мало ја најде некни онаа што муабетевме
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не ја сретнав... ама има уште надеж. Ќе ја видам табелата после. А ако случајно зборуваш за другата, таа е ти што рече.
Што би и кажале на форумџиката над вас? абе сега ме збуни, па за таа од пред 2 дена, со спортски дух ај пишувај ЛП со образложение за другата не сфатив
Што би и кажале на форумџиката над вас? Гоу моја Црвенкапо мала, не шетај низ шумата сама,во раката со цвеќе, зад една грмушка те чека Волчко мил, од кошницата ќе сомеле се,не е на диета веќе! А ти така млада лична дама на баба ти и купи од Промес салама, феминките ти зготвија триста чуда, дури и замесија пита,главо луда. Затоа Гоуче што ќе јаде волкот лош, да се собереме на една феминска вечер, па да се нагостиме од кошницата ми се чини дека никој нема да пререче. Добро ти утро девојко,една мала поема од дното на мојата поетска,напатена душа за да имаш убав ден
Што би и кажале на форумџиката над вас? GeorGinnA ме изнасмеа со песната А баш ми почна денов тмурно, те немам читано на форумов ама после песнава дефинитивно гледам дека си ептен откачена