Што би и кажале на форумџиката над вас? Што да прааавам,што да чинаааам кога е лоша мајка миии,не ми дава да заљубам од личните ергени Девојчице гледам на комшика ти над тебе си и пратила дури три бакневичиња,ама јас еве ти праќам тебе тадури
Што би и кажале на форумџиката над вас? Георгина...требало вака да ме крстат мајка ми само касно се сетила... Описот за мојот карактер горе доле е добар со мали исправки...Ти девојко како си ми?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Стварно ли девојката на 30 год се чувствува комплетна?мислам дека таа мисла на џули беше????
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да кога и само кога ќе и се наредат коцките...Меѓутоа тогаш дефинитивно е созреана во секоја смисла...А убавината го доживува својот врв...во 30те години.
Што би и кажале на форумџиката над вас? аничке, си дојди? и што направи? има новинка? ќе бидеме тетки? а? а? а? ама си мистериозна па... не си интересна
Што би и кажале на форумџиката над вас? не ма.....ти па...уште незнам не сум проверила...така си седам сега и кажував на џули.....не сакам да знам......
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џулике фала на прашање,денеска сум ама баш одлично Дали дека е петок,па немаме и на работа многу обврски,некако ни е лабаво....има нешто,ама како и да е убаво е А викаш колку толку сум погодила за тебе....лелелееее браво за мене со баба Ванѓа сме 14-ти братучетки,можеби тоа има веза Добро таков впечаток ми оставаш,ама уште е рано јас сепак сум тазе форумџиџе нема прочитано се Ти денеска што ми правеше (до сега),шеткаше,чистеше,работеше?
Што би и кажале на форумџиката над вас? и мене ми доцниии вауууу ајде ма ти па, оди проверувај се како сакаш? пред мене, или после? еее ме претркала Георгина и еве ја цункувам за тоа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бројченцееееееееееееее. Имај убав помин вечерва. И убав викенд.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле бре жени што кажувате вие тука? Ќе станам ли тетка? Ајде ајде,како што би рекол г-дин.Михајловски (кој и не ми е баш омилен) цитирам:" Не садете дрва за да ја засадите својата иднина,туку правете деца" После ќе треба да ве барам во теми за менување пелени,попарување шишенца.... Ајде само нека е за арно ...и Бројче фала за бакневчето,никој друг не ми прати
Што би и кажале на форумџиката над вас? GeorGinnA Каде вечер?..бтв каде и да одиш убаво да си поминеш..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аааааа Лавли да ти кажам вечер сум на роденден кај една другарка,има тоа џумбус да биде и ништо помалку ...е баш така некако ^ убавки и весели очила