Што би и кажале на форумџиката над вас? ееј, фала за тоа што мислиш дека ми е интересен .. и твојот е кул
Што би и кажале на форумџиката над вас? би ју по милион пати ти ми се паѓаш да ти кажам нешто па сега ќе ти кажам само продолжи кAKO и до сега,позитивна и расположена...
Што би и кажале на форумџиката над вас? тоа и ми е намерата секогаш позитивна, насмеана .. а ти докторке, нов аватар? ептен е убав ти праќам гушки
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бебето Бу и мене секад ти ми се паѓаш да ти кажам нешто Ајде ќе те цунам овој пат
Што би и кажале на форумџиката над вас? А јас ќе ти кажам само дека ми фалиш премногу!!!!!! и дека кафето ни преври више! Волим те најлепшаа
Што би и кажале на форумџиката над вас? Докторкеееееееееееееееее шо прајш море ? аватарот е за Миссчето
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аааа си ми го погодила!!! баш по мој вкус! како од мала да ме знаеш! И сеа ќе си го ставам да си знаеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? фала, изгледа скоро ќе ми се врати, зашто преги си правев муабет со мајка ми да си ја потсечам и да си ја направам подруга
Што би и кажале на форумџиката над вас? скај најубави топици ставаш на фб....поздрав,а јас се губам на моменти со гакултетот затоа ме нема толку често.поздрав и за тебе и за би ју најголеми
Што би и кажале на форумџиката над вас? миличка, не се секирај, ќе ти помине и џумката, ќе ти поминат и лошите финансиски моменти, се ќе се среди..ајде малце оптимизам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оф душиче ти што убавко рамо за плачење си било Да и помине џумката на Марамче треба да и ја бациме И ајде за што го шеташ бре Марамче ти дечко ти а? нека поработи на случајот да не те боли главчето,има сега напредни методи