Што би и кажале на форумџиката над вас? Ц ц ц облечи ги фармерките , срамота е Или пак скроз соблечи ги
Што би и кажале на форумџиката над вас? к.и.м и ти да си наметнеш некое дуксерче,не е времево за маичка на прерамки
Што би и кажале на форумџиката над вас? Овде обично се пиеше и коктели се мешаа, сега почнавме и да се соблакаме а? Анима, поздрав до тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Арна сум јас ...ама ти нешто тажничка си ни. Немој да бидеш насмевни се имаш многу повеќе причини за да се смееш отколку да плачеш. Еве јас ти праќам гушкаааааааааа ептен силна и знај дека се ќе помине. И доброто минува и лошото па потоа пак доваѓаа добри моменти па пак лоши и така.
Што би и кажале на форумџиката над вас? беше до веце? а што била фрката со ла-чика ќе може да ми кажеш??? ме заинтересира... такво сум јас, љубопитно
Што би и кажале на форумџиката над вас? kanta/frizur4e-t3842/ Еве оваа тема ни ја кажа ла чика и многу ме насмеја . Ова беше објаснение за лудото. Ајде Дејзи прочитај ја и ти ќе се насмееш.
Што би и кажале на форумџиката над вас? дејзи, да имам кученце,(ако беше за мене прашањето ) едно мало, слатко, бебчуле, девојченце е , што е многу смешно, интересно, и ме каса цело време од љубов( зашто е мала не сваќа дека ме повредува), рацете ми се крв од нејзе, ама пак ми е жал да и плеснам една и си имам и еден мачор, голем, убав и дебел, што цело време ми ја тепа малата бебушка... а таа сиротка, само трчка, сака да си игра, го лае, а тој идиот, ќе ми ја тепа