Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе оти сте толку лоши и не ми го сакате аватарот паааа? Прееска на Аннни и објаснував за фотографијата,мене ме бендисува многу и сликата и приказната што ја носи БиЈу цуце едно мало лошо ајде ти простувам шо ми го нејќеш аватарот,мене твојот па ми е симпатичен така да си знаеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скајчее...на сликава се облакаш, или се соблакаш? хаха... Поздрав и до тебе
Што би и кажале на форумџиката над вас? Море жени ме исрешетивте за аватарот денеска значи...убав,неубав,чуден.машко женско Ќе ве карам што не сте ја сретнале фотографијава порано http://en.wikipedia.org/wiki/Afghan_Girl.....на,ајде читајте тука,видете шо е како е
Што би и кажале на форумџиката над вас? Соблечи се Скајче! правец кај дечко ти ( инаку мислам дека си личиш со девојкава од аватаров ) ааа Георгина ме претркала... П.С. Смени го аватарот ( без навреда ) ауу и бивша ми имењачкаа ме претркалаа ( леле ама сум спора ) Ти праќам гушки имењачке
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ништо не отвара Инаку и јас ја имам видено оваа слика на гугл и се уплашив од погледот на девојката првиот пат некако чуден е..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Queen.S Не си личам.Јас сум смеѓа со плави очи и мало усте Оууууууу како би му отишла сега ама прво ќе се облечам па он ќе ме соблече. sunshine93 Мистериозен поглед има . Не се плаши
Што би и кажале на форумџиката над вас? Не ми ја чачкајте Георгина, ова е една од најпознатите фотографии Како си ми Квин С? ....Мисс ти заљубенко а? Е се откажувам, сите ме претркале Поздрав до сите над мене
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамида, ми го зима апаратот? Мисс, се гледа дека си заљубена, по аватарот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Aбе ја морам да си одговорам на сите...па кој ме претрка претрка Скајче мене ме асоцираш на авотарот и готово Пирамидке супер сум...Како си ми ти ? Ајде спремај се за Таксират...ќе биде лудо...ја едвај го чекам! Спецификоне...интересна си иако си нова Кој и да ме претркал му праќам бакнежи и прегратки Иии Имајте убава сабота!! Вајлд девојката со убави аватари
Што би и кажале на форумџиката над вас? квин с како си?мислам не се имаме сретнато до сега баш убав аватар