Што би и кажале на форумџиката над вас? Секад имаш необични аватари Eдит : не сум заљубенаа само си се попалив малце
Што би и кажале на форумџиката над вас? Квинчееее ќе одиш на Таксират? Ќе те спрепнам во гужвата таму,така да си знаеш Пирамитке фала за подршката,така така спукај малку Скај ако тргаш накај дечко ти со памет во глава, доволно земјотреси ни беа во изминатиов период А Мисс што си заљубенко, зачарај го момакот нека памти која жена го излудила Туф па сте ме претркале...ако ако,ве сакам какви сте такви сте пак ве сакам,ќе ве трпам тука
Што би и кажале на форумџиката над вас? Јухууу не има пуно...ајде една Фемина собиранка на Таксират...добраааа журка...Се гледаме на Таксират Георргина Волфче поздрав те гледам често онлајн...околу 4 5 сабајле...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Kвин тогаш кај мене е 11 сабајле,разлика сме 6 сати феминки ве поздравувам гледав филм досега, одам на спиење имајте убава вечер
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кике ја наврти косата? Ја уште не...не знам кај да го купам Хоби
Што би и кажале на форумџиката над вас? Квин па не мора Хоби да е, купи си друга крема за стилизирање.
Што би и кажале на форумџиката над вас? не и јас уште не купив, само за права имаше во супер маркетот, потрошени му беа за виткана, и на други места не побарав, ама кај и да е ќе донесат, не ми е итно инаку има во супер маркети и парфимерии марама ме престигнала како си марамке?
Што би и кажале на форумџиката над вас? не ме е видел Битно јас се бендисувам он секаква ме бендисува се надевам де
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сите феминки кои ќе одат на Таксират со Ф на маиците да ве видам! Кике, убав аватар си ставила
Што би и кажале на форумџиката над вас? Оооо Бокице лепотице, сега подобро, до прееска главава ме болеше. Ти? Како си помина вчера?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лудо и незаборавно! Шанкот од сега па натаму ми е најдобар пријател... А па како сум играла Ти Пирамидче? Како си пројде?