Што би и кажале на форумџиката над вас? Уф иако сум скршена од вчера, сепак... Вечер мора пак шанкот да е мој А, ти Дива Девојко? И ти Марамке мила? Ќе излегувате?
Што би и кажале на форумџиката над вас? *Бокицке ме претрка *Големооо (марамке)...супер сум...ти како си? вечерва на Фемина или некаде надвор?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ооо Бокичке гледам ти си моја крвна група - заради шанкот и играњето Вајлд ти? Ќе излегуваш?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамидке...вечерва не излегувам...ќе се дружиме овде на Фемина. Марамке...ај побрзо да научиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Зошто Вајлд не излегуваш, Сабота сме, оди забавувај се, уживај..еднаш се живее..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала госпоѓице независна Ќе станам алкохоличар број еден на форумов гледам јас
Што би и кажале на форумџиката над вас? хаха Може да го делиме првото место...ја сум си стандард по алкохолот
Што би и кажале на форумџиката над вас? многу си ми јака на сликата со црвениот кармин....пи*ка си!!!!!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Анннни, како си? Прочитав што се случило! Не е ништо страшно, не ми се секирај! Се ќе се среди и ќе си го родиш најубавото бебче на светот
Што би и кажале на форумџиката над вас? Предлагам да основаме партија. Растурени девојки кои имале повеќе од еден сексуален партнер. Си за?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Хахахахаххахаха! Мори Трендафилче да си ми здрава и жива ме изнасмеа! Сум за секако, само не знам, може и да не запалат на плоштад како вештеркине
Што би и кажале на форумџиката над вас? Тоа Марамче само Ријана и Бијонсе... Не се мешај таму меѓу нив Ние ќе бидеме обични запалени вештерки...