На @DAngel и било досадно... Сега ми кажа на чат. Јас реков и мене дека ми е па понудив заедно да се досадуваме. Не прифати. А не ни одби.... ...
Awwwww @Someonespecial swce , nvaistina me nau4ila kakov su mjas ur br4in is aw0s0me !! @Kukla994 Мислам дека треба да почекаш конкретен одговор за да знаеш на што си Во секо случај не брзај и биди спокојна
Сака да каже дека и е досадно и дека таа појава е секојдневна. Во однос на твоето сожалување на некој начин и намера да и помогнеш и олесниш со тоа што ќе чилаш со неа не го смета за помош и многу корисно. Така да индиректно ти вели дека сама подобро ќе го направи тоа и исто така иако не кажува ама и ти се заблагодарува меѓу редови за твојата искажана емпатија.
Леле филозофии... Ами досадно ми е луѓе работохолик сум. После 5 дена излегување во 8 и прибирање во 23, сега 3 дена не сум направила ништо корисно. Општопозната работохоличка депресија. Не се за мене 3 дена одмор. Едвај чекам да се вратам на работа утре.
Понеделник во 11 во Тино Паб Частам кафе Знак за распознавање - ќе држиме книги во рака, околу сите кои зјапаат во мобилки