Што би и кажале на форумџиката над вас? прочита ли бокичка тоа од мене.поздрав само, и искрена си тоа ми се допаѓа кај тебе... едит:скај штипјанке многу си ми заљубена
Што би и кажале на форумџиката над вас? И јас заедно со Скај ќе ве подржам Скаајј каде вечер женска? Aaaa докторкее ме претркааа Те цункаааам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Вечер дома или до кај другарка Не сум нешто расположена за спремање и за излегување. Тиии кадее ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Прочитав Докторче и ти пишав Ти благодарам. Биди ми поздравена Скај кај леташ сега
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајде смирете страсти не се карајте Скај кај другарка на пиење па у диско да го видам тој лепотанот Се заљубив Скаај
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сестричкееее ..... ова за Боки..ме претрка Мисс Мисс цуцо кај си ма?Се заљуби пак а? .
Што би и кажале на форумџиката над вас? Независно, ама баш ич не се каравме со Докторчето... Не знам зошто сфати така? Џулиииии! Сестричке Пијам за тебе вечер пак, да знаеш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Имаш преубав аватар! Гордана да не се потроши случајно 10ка во оценување на аватарите?!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Бокичке растураш викендов со журкање Џули, бујрум на палачинки
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ооооо срцка..биднаја? Еве доаѓам Марама ма и ти ме претрка а? Ееееееее вишеееее
Што би и кажале на форумџиката над вас? (знаеш за што) А мори Џули многу те сакам Пирамидче, растурам викендов за сите на форумов! Ајде јас одам на пиење! Ве сака Бокичка!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Растураш и од љубов делење И ние тебе Бокичка! Џули еве идам да ги правам, сега најубавата за тебе иде
Што би и кажале на форумџиката над вас? Џули бе па и ја сакам палачинки... иначе пирамидке морам да се надовржам на твојот пост од прееска за Таксират..па еве сега те начекав мајците со Ф по можност флуросцентни да биде буквата...ќе поквариме очи од барање по толпата
Што би и кажале на форумџиката над вас? Квин бе срце Пирамитка ги прави и ни дава на сите Пирамитке моја знаеш тоа го направив(со правоаголникот)и ништо Бокичко еми и јас те сакам!Затоа и аватар ти најдов..како да си ти на него нели
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе не за друго, туку сигурно ќе се судираме во гужвата, па да знаеме со кој ќе се судриме Јас Ф-то на чело ќе си го ставам За сите има палачинки инаку, без гајле! Џули срце, па не иде тоа одма, почекај малку
Што би и кажале на форумџиката над вас? Аааа ете од брзање ве помешав а и дека сакаам многу палачинки иначе трио сте ми...погодени ептен сте ( Џули, Пирамитка и Бокичка ) Ме претрка Пирамитка...оф оф...може ли желба ( ја сакам со крем, банана и шлаг )
Што би и кажале на форумџиката над вас? Квинче немам банани, ама можам да ти понудам или палачинка со сладолед со вкус на тирамису, или пак со ананас, шлаг и еурокрем а?