Што би и кажале на форумџиката над вас? Аааа со ананас, еурокрем и шлаг мммммм Пирамитке и сега ме настрви лелеле....ќе морам пак да се дебелам...а таман ослабнав аа ме претрка Џули ама сепак на мене се однаса Да, трио фантастико...абе сте се нашле , во скоро се се погодувате Лајк за вас
Што би и кажале на форумџиката над вас? Сабота е бе девојки...на форум е журка... Ја сакав да гледам ама заборавив
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пинк кажи која ти е омилена боја а? Квинче какво здебелување, ич да не береш гајле, ќе пуштам и музиче за играње и се ќе се изгуби од тоа што ќе изедеме. И имаш еве еден ЛАЈК и од мене Џули - фантастико, ами како? Ајде женски, правиме журка вечер или не? Јас делам палачинки! Бујрум
Што би и кажале на форумџиката над вас? Море ја се гасам..доста е за денес претерав...очиве ми се заморени од булење во мониотр а прстиве више ми отекое од куцкање Добра ноќ
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пинк па може да се каже дека е нов..Фалаа... Jеее музикаа, може може...калории ишшш Правиме и тоа одмаа Од мене вино иде со плачинки...Бујрум ! Џули растурач на забави Се шалаам...Добраа Ноќ
Што би и кажале на форумџиката над вас? Затоа што Пирамид нема банани еве Ви еден поздрав <object width="480" height="385"><p...e" width="480" height="385"></embed></object>
Што би и кажале на форумџиката над вас? Се спремам со саати да почнам да читам. И читам, ама фемина Ти како си ми?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па...добро...и јас треба да земам да учам...ама неможам да се одвојам од фемина...