Што би и кажале на форумџиката над вас? Annnni прочитав дека си во малку незгодна ситуација, и ти пуштам најмногу среќа се да ти излезе како што сакаш Julie имај убав ден
Што би и кажале на форумџиката над вас? julie77 Појма немaм кога ќе дојде мојто либе затоа вака полуподготвена си седам. Ajjj Fearless по брза била. Ти вчера беше некаде ?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Па и ја се чудам што чекав до сега Више овака неможе Пирамитке а од кај си ни ти?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Имењачке се расонувам, пијам кафе и пушам цигара Ајдеее ако си за кафе и цигара
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ајдее доаѓај!! Блиску ти е ! Да утепаме досада во оваа досадна недела
Што би и кажале на форумџиката над вас? Eпа ајде договорете се со имењачка ми Сакате Ск или Ку? Ајдее бе да утепаме досада
Што би и кажале на форумџиката над вас? Кај си? НАјактивна си дефинитивно на темава.. Ааа од сега и ја ке пишуваам
Што би и кажале на форумџиката над вас? Обожавателка си на Мајли? До двете Мисс ајде кај мене ако не, на скара, кај и да е ќе бидне
Што би и кажале на форумџиката над вас? Евеее ја сум За... Чекај не !! Ја вино носам..па иде со скараа