Што би и кажале на форумџиката над вас? Скајче, ама ќе се караме! Облечи се. Ќе настинеш еееј Добро утро
Што би и кажале на форумџиката над вас? а како што рече цацко, тошо малерот се опи џоа магаре ... поздрав марамице
Што би и кажале на форумџиката над вас? Фала за поздравот Би Ју. Ќе те поставам за мој личен телохранител
Што би и кажале на форумџиката над вас? немам нет за месецов, едвај се отвараат сликите.....од 1-ви и комент
Што би и кажале на форумџиката над вас? Црвенкапче, да не проаѓаше денеска по улицата во Аеродром блиску до Јане Сандански ? Поминував по истата утрово и на истото и помислив.
Што би и кажале на форумџиката над вас? нееееееееее на друга бев......ама често поминувам и од таму ја знам и таа нели е прекрасна
Што би и кажале на форумџиката над вас? Да да . Преубава е, дрвја од двете страни. Посебно во есен е прекрасна.
Што би и кажале на форумџиката над вас? има има Скопје убави улици....и во Кисела вoда има неколку такви
Што би и кажале на форумџиката над вас? тука сум бе вики4е само преку неделата послабо на факс,затоа. иначе колквиумска и затоа малку го греам столчето хахах ти добра си?
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе вас Охриѓанките ептен ве сакам . Само невеста во Охрид приваќам да видам.
Што би и кажале на форумџиката над вас? докторке, не користам таков парфем моментално ким, како си? скај, ме превари