Што би и кажале на форумџиката над вас? Фирлес прекрасно име си ставила ме потцетува на една песна на која не и го знам насловот. И аватарот ти одговара.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Абе мало едно палаво се ти ми се паѓаш да ти кажам нешто....хмммм што би било тоа денеска .... Среќна Нова година имај убава вечер што и да правиш
Што би и кажале на форумџиката над вас? Георгина а јас на тебе што да ти кажам.. Ај среќна нека ти е и на тебе новата година Еве ти
Што би и кажале на форумџиката над вас? Марамке денес си купив нова марама многу ми е убава ...на кафено удара LovelyGirl си ме претркала ...ајде на пуканки
Што би и кажале на форумџиката над вас? Скај ајде, ако си близу ке дојдам.. и нека ти е среќен празникот Клин нов ник, убав ти е.
Што би и кажале на форумџиката над вас? Лавли ме бендисува аватарот,туку еве на Скајче да и честитам празник,и ако се јаде некаде баклава бре луѓе другпат да не ви се деси да не ме планирате...цццц..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Многу убав аватар. Искрено, ме дава инспирација некогаш, незнам зошто.