Што би и кажале на форумџиката над вас? Бокичке мила, арна сум, ти? Каква си позитивна, баш би отишла со тебе на журка некоја, и со Џули сестра ти, секако!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамиткее...одамна не сме се затечеле..Многу убави анализи правеш...јас дигам два прста (ама во последните кога ке имаш време) **Ај многу убаво име Бокичке, најискрено прв пат слушам, ама многу убаво звучи..
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ауууу, Пирамидке, па знаеш ли како би си поминале ние три жени на журка! Лудо и незаборавно! Само, да ве потсетам: Нема одење дома додека се не се испие, не ви се затресат нозете од играње и не се раздени... Едит: Фала ти Лавли Грл на комплиментот за името...
Што би и кажале на форумџиката над вас? Леле, моја крвна група си, ти викам јас! И јас така секогаш останувам до крај. Нормално, додека не се раздени нема мрдање, и ок евентуално додека не не избркаат од некое диско Ќе не има на Ексклузив, три луди феминки ги бркаа со сила од тоа и тоа диско. Не сакаа да си одат
Што би и кажале на форумџиката над вас? Значи се здробив од смеење! Три луди феминки... Богами, таква ќе испадне работава на крај Туку што викаш да идеме на Јеца
Што би и кажале на форумџиката над вас? Ах бе Боки, готово! Ни отиде концертот, не знам сега што ќе правиме А да идеме до Белград да ја бркаме а? Што викаш? Уште подобар ќе биде тогаш насловот во Ексклузив!
Што би и кажале на форумџиката над вас? Tри луди феминки спремни за атентат на Цеца, или преголема љубов? п.с. и јас сум за анализа, ама кога и ако имаш време. Kike.
Што би и кажале на форумџиката над вас? aaaаааааааааааааа ќе видиме....има напредок ќе го јадам може за вечера
Што би и кажале на форумџиката над вас? Пирамитка почна да наплаќа за анализи и тоа три за сто,на кој му чини нека повели ,прите кај мене,маката кај неа Бројче фала што ми ја бендиса устата ....па додуша јас како комплимент си го сфатив
Што би и кажале на форумџиката над вас? Георгина ептен ме изненади со песничето И уште нешто.... многу ми е страшна девојката што ја имаш за аватар Без навреда please