Си реков да заспијам бебе и да ја ѕирнам фемина маченицава... И така ја си мислев дека бебе заспа а оно....лежи до мене си гледа у телефонот и ќути Жабче мое...ја сака фемина од мал Хехех ... ..
Никој не кажа дека ти немаш чувства само не мислев дека толку си се навредил од едно мех иако имам слушнато дека некогаш зборовите болат повеќе.
Па првите години ми викаше дека сум нејзино сонце, гулабчее оваа она, и оп еве со друг е сеа, ми викаше ајде знам дека сакаш да тепаш на избори фемински, зема се договори со модераторите, им плати да победи и ги украде пред моите очи, зима се допишува со машките во ПП ама кога ќе дојде 8март го заклучува намерно да не и честитам јас....Најлошото ми ги лајкува мислењата за да нејзиното име се појави во нотификации.... па уште се здружиле со нааа лилбоз против мене, викаат дојди у мојот град да се видиме, кафе да пиеме, ама знам дека ако отидам ќе завршам во када без еден бубрег.... Кажи ми ти какви се овие односи Смајли, кажи ми ти какви се овие дрскости Смајли, не и ставај више лајкови, нека ја пече....
Викаш ова не е вистина? А и Јипи абе паметно ти е што не одиш во нивниот град зашто јас мислам жив нема да се вратиш